Nauti mausta, nauti luonnosta – Osta Herkkutilan juustoviipaleita ja voita kaksi Jopoa!

Suomen luonto, yhdessäolo ja herkulliset retkieväät – niistä syntyy täydellinen päivä perheen tai läheistesi kanssa. Pakkaa reppuun eväsleivät ja fillaroi luonnon helmaan nauttimaan raikkaasta ilmasta, luonnosta ja tietysti mausta!

Herkkutilan juustoviipalevalikoimaan kuuluu viisi eri makua, joista löytyy herkullinen vaihtoehto moneen makuun. Isoista, 400–500 gramman pakkauksista löytyvät makuina kerma, edam, gouda, emmental ja maasdam, joista syntyy helpot ja herkulliset retkieväät isommallekin joukolle!

Osta Herkkutilan 400–500 gramman juustoviipaleita hyvin varustellusta ruokakaupasta ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa Jopon aikuiselle (24”) ja lapselle (16″). Palkinnon arvo yhteensä 637,80 €.

Arvonta käynnissä 31.5.–15.7.2021.

Näin osallistut:

  1. Osta lähikaupastasi Herkkutilan 400- tai 500 g -juustoviipalepaketti (isot pakkaukset: kerma, edam, gouda, emmental ja maasdam).
  2. Katso ostamastasi juustopaketista osallistumiskoodi ja syötä se lomakkeelle. Osallistumiskoodi on pakkauksen takaetiketin oikeassa alareunassa oleva 14-numeroinen numerosarja.
  3. Täytä lomakkeelle yhteystietosi ja osallistu arvontaan!
Mikäli arpaonni osuu kohdallesi, Sinuun ollaan arvonnan päättymisen jälkeen suoraan yhteydessä!

 

Osallistu tästä

  • Katso ostamastasi juustopaketista osallistumiskoodi ja syöte se alla olevalle lomakkeelle. Osallistumiskoodi on pakkauksen takaetiketin oikeassa alareunassa oleva 10-14-numeroinen numerosarja.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä: Herkkutilan Oy, Malminkaari 5, 00700 HELSINKI, jäljempänä ”Järjestäjä”.

Osallistumalla Herkkutilan Parhaat / Herkkutilan Oy:n järjestämään ”Nauti luonnosta, nauti mausta” -kilpailuun hyväksyt automaattisesti nämä kilpailusäännöt.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun saavat osallistua 16-vuotta täyttäneet, ns. luonnolliset henkilöt, pois lukien Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä sekä tämän kilpailun tekemisessä mukana olleiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sulkea osanottaja pois kilpailusta, jos se epäilee kyseisen osanottajan rikkoneen kilpailuehtoja, huijanneen tai muulla tavoin yrittäneen hankkia itselleen ylimääräistä hyötyä.

Osallistuminen kilpailuun

Kilpailuaika on 31.5. –15.7.2021. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Järjestäjä arpoo kilpailuun osallistuneiden kesken yhdelle voittajalle pääpalkintona olevat valkoisen (24”) Jopon ja keltaisen (16”) Jopon. Palkinnon arvo 637,80€

Palkintojen lunastus: Voittajan arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti joko puhelimella tai sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi.

Herkkutilan kilpailu ei ole Facebookin, Instagramin tai minkään muunkaan tahon sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä se millään tavalla liity ulkopuolisiin tahoihin.

Herkkutilalla on oikeus julkaista voittajien etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Herkkutilan sivustolla ja sosiaalisen median kanavissa.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä tällä kilpailun sivulla.

Järjestäjän ja voittajan vastuut

Herkkutilan vastaa arpajaisverosta tai lahjaverosta sekä pääpalkinnon toimituksen peruskustannuksista, jotka ovat tässä yhteydessä pääpalkinnon postitus voittajalle. Arvonnan voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja mahdollisista muista kuin tässä mainituista kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojaseloste: Kilpailuihin tarvittavat osallistujien tiedot poistamme, kun voittajaan on saatu yhteys ja palkinto on toimitettu voittajalle.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin kilpailun voitosta ilmoittamiseen.