fbpx
decor_cheese2
Herkkutilan

Herkkutilan Port Salut -juusto

Herkkutilan Port Salut -juusto

black-dots

Port Salut on alkuperältään ranskalainen puolipehmeä lehmänmaidosta valmistettu kypsytetty juusto. Sitä valmistivat ensimmäisinä trappistimunkit 1800-luvun puolivälissä.

Port Salutia voidaan kutsua pidempään kypsyneeksi, hienostuneeksi juustoksi, jonka maku ja tuoksu ovat aromikkaat, hieman voimakkaammat kuin perinteisen kermajuusto tyyppisen juuston.

Port salut
Ainesosat

Pastöroitu MAITO, suola, hapate (maitohappobakteeri), kalsiumkloridi E509, mikrobiologinen juoksute.

Ravintosisältö 100g

Energiaa/Energi 1222 kJ / 394 kcal
Rasvaa/Fett 21 g
tyydyttyneitä rasvahappoja/ mättade fettsyror 14,5 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater 0,9 g
josta sokereita/varav sockerarter 0,8 g
Proteiinia/Protein 25,3 g
Suola/Salt 1,3 g
Laktoosia/Laktos < 1 g

vuohenjuusto-viipaleet