Saisimmeko tarjota heijastinliivejä ryhmällesi?

Päiväkoti ja perhepäivähoito on suuri askel lapsen elämässä ja sen askeleen tulee olla turvallinen. Me haluamme osaltamme auttaa, että päivähoidossa olevien lasten matkat ja leikit ulkona ovat turvallisia eikä kukaan heistä jää huomaamatta. Lahjoitamme heijastinliivejä useille päivähoitopaikoille ympäri Suomea.

Vieressä olevalla lomakkeella voit ehdottaa päivähoitopaikkaa, joka tarvitsee lapsille heijastinliivejä. Syksyn aikana valitsemme useita päivähoitopaikkoja ja lahjoitamme heille heijastinliivit.

 

Näin osallistut:

  1. Ilmoita vieressä olevalla lomakkeella, mikä päiväkoti- tai perhepäivähoitoryhmä tarvitsisi heijastinliivejä ja kuinka monta.
  2. Mikäli olet päivähoitopaikan edustaja, jätä yhteystietosi lomakkeelle ja olemme Teihin yhteydessä. Mikäli olet vanhempi tai muu päivähoitopaikan ulkopuolinen henkilö, jätäthän nimesi ja ehdottamasti päivähoitopaikan yhteyshenkilön tiedot lomakkeelle.
  3. Syksyn 2021 aikana valitsemme useita päivähoitopaikkoja ja lahjoitamme heille Herkkutilan-heijastinliivejä. Toivomme, että saamme mainita päivähoitopaikan nimen verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa. Voisimme mahdollisuuksien mukaan myös tulla tapaamaan teitä ja ottamaan kuvamateriaaleja heijastinliiveistä käytössä. Voitte myös toimittaa meille kuvamateriaalin itse.
#herkkutilantekeehyvää #tehdäänhyvää

 

Osallistu tästä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osallistumisen säännöt

Heijastinliivikampanjan järjestäjä: Herkkutilan Oy, Malminkaari 5, 00700 HELSINKI, jäljempänä ”Järjestäjä”.

Osallistumalla Herkkutilan Oy:n järjestämään heijastinliivikampanjaan hyväksyt automaattisesti nämä säännöt.

Osallistuminen heijastinliivikampanjaan

Osallistumisaika on 18.8.–30.9.2021. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä osallistumisessa.

Järjestäjä valitsee mukaan ilmoitettujen päivähoitopaikkojen joukosta kohteet, joihin heijastinliivit lahjoitetaan. Valituksi tulleille päivähoitopaikoille ja heijastinliivien lunastamisesta ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko puhelimitse tai sähköpostilla lomakkeelle jätettyyn yhteystietoon. Mikäli valituksi tullutta päivähoitopaikkaa/sen yhteyshenkilöä ei tavoiteta kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, järjestäjällä on oikeus valita uusi lahjoituskohde.

Heijastinliivejä ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi.

Järjestäjällä on oikeus julkaista päivähoitopaikkojen nimet ja paikkakunnat Herkkutilan sivustolla ja sosiaalisen median kanavissa.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Herkkutilan heijastinliivikampanja ei ole minkään muun tahon sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä se millään tavalla liity ulkopuolisiin tahoihin.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kampanjasivulla.

Osallistumiskelpoisuus

Heijastinliivikampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa toimivat päiväkodit, perhepäivähoitajat sekä muut päivähoitopaikat ja niiden edustajat. Yksityishenkilöt voivat ilmoittaa heijastinliivikampanjaan mukaan Suomessa toimivan päivähoitopaikan tai vastaavan.

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojaseloste: Tarvittavat osallistujien tiedot poistamme, kun olemme saaneet yhteyden ja heijastinliivit on toimitettu valituksi tulleille.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan kampanjan sääntöjä. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin heijastinliivien toimitukseen.