Puolikova, sveitsiläistyyppinen, hapatetusta lehmänmaidosta valmistettu juusto. Maultaan, hapanimelä ja hiukan pähkinäinen, keskirasvainen ja runsaasti kalsiumia sisältävä juusto. Kannattaa säilyttää huoneenlämmössä vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.
AINESOSAT
pastöroitu MAITO*, suola, hapate, mikrobiologinen juoksute
* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu
Laktoositon
Säilytys alle +8 °C
Alkuperämaa: Alankomaat
Pakkausmaa: Viro
Pakkauksen kierrätys: Kierrätetään muovina
RAVINTOSISÄLTÖ 100G
| Energiaa kJ | 1527 | kJ |
| Energiaa kcal | 368 | kcal |
| Rasvaa | 29 | g |
| -josta tyydyttynyttä | 20 | g |
| Hiilihydraattia | 0 | g |
| -josta sokereita | 0 | g |
| Proteiinia | 27 | g |
| Suolaa | 1,2 | g |
| Laktoosia | 0 | g |