Tulosta resepti
Herkkutilan rieskapitsat
Ainekset
(4 annosta)
4 kpl isoja rieskoja (pyöreitä tai levyrieskoja)
Täytevaihtoehto 1
(kahdelle rieskalle)
- 4 rkl punaista pestoa
- 8–10 Herkkutilan Luomu Cheddar -juustoviipaletta
- 6 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- hienonnettuja yrttejä (esim. basilika ja lehtipersilja)
- 0,5 dl ranskankermaa
Täytevaihtoehto 2
(kahdelle rieskalle)
- 4 rkl vihreää pestoa
- 8-10 Herkkutilan Luomu Kerma -juustoviipaletta
- 6 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- hienonnettuja yrttejä (esim. basilika ja lehtipersilja)
- 0,5 dl ranskankermaa
Valmistus
- Voitele rieskat pestolla, 1-2 rkl per rieska. Levitä päälle tasaiseksi kerrokseksi Herkkutilan juustoviipaleita. Paista grillivastusten alla 225 C -aseteisessa uunissa 5–10min, kunnes juusto kuplii ja on kauniisti ruskistunut.
- Levitä kuumien rieskojen päälle yrttisilppu, ilmakuivattu kinkku sekä ranskankerma nokareina. Tarjoile pitsan tapaan levynä tai kääräise rullalle ja nauti mausta!
Vinkki! Leikittele täytevaihtoehdoilla ja testaa myös muita Herkkutilan juustoviipaleita tai jätä esimerkiksi liha pois niin saat kasvisversion rieskapitsoista.
Herkkutilan rieskapitsa -resepti on Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata myös Instagramissa @kaviaarista_arkeen