Herkkutilan tekee hyvää

Me haluamme olla mukana tekemässä hyvää erilaisin keinoin, joita on esitelty tällä sivulla. Tälle sivulle koostamme tarinoita ja hyväntekeväisyyskohteita. Tuemme päiväkoteja sekä mahdollistamme lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuksia. Haluamme myös olla mukana ihmisten unelmissa, hae sinäkin tukea unelmillesi kauttamme!

Herkkutilan Kerma -juustoviipaleet Herkkutilan Edam -juustoviipaleet Herkkutilan Gouda -juustoviipaleet Herkkutilan Maasdam -juustoviipaleet Herkkutilan Emmental -juustoviipaleet

Unelmistasi totta

Minkälaisia unelmia sinulla on? Kerro niistä meille ja me haluamme olla mukana tekemässä unelmistasi totta. Lue lisää ja ilmoita unelmistasi täällä.

Hae tukea unelmillesi tästä

Heijastinliivikampanja Suomen päivähoitopaikkoihin

Päivähoito on suuri askel lapsen elämässä ja sen askeleen tulee olla turvallinen. Me haluamme varmistaa, että päivähoidossa olevien lasten matkat ja leikit ulkona ovat turvallisia eikä kukaan heistä jää huomaamatta. Lahjoitamme heijastinliivejä niitä tarvitseville päivähoitopaikoille.

Lue lisää ja hae heijastinliivejä

Hope ry

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Me haluamme auttaa näitä lapsia saavuttamaan unelmansa.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta

Kaikilla lapsilla ja nuorilla on hyvä olla harrastus ja me haluamme osaltamme tukea erilaisia harrastusmuotoja ja niiden jatkuvuutta.

Tulossa syksyllä 2021.