Herkkutilan tekee hyvää

Me haluamme olla mukana tekemässä hyvää erilaisin keinoin, joita on esitelty tällä sivulla. Tälle sivulle koostamme tarinoita ja hyväntekeväisyyskohteita. Tuemme päiväkoteja sekä mahdollistamme lapsille ja nuorille harrastusmahdollisuuksia. Haluamme myös olla mukana ihmisten unelmissa, hae sinäkin tukea unelmillesi kauttamme!

 

Onnea Valtterille sähkömaastopyörän voitosta! Olemme toimittaneet pyörän Lietoon tällä viikolla.

Toivomme Valtterille mukavia aurinkoisia pyöräilyhetkiä perheen kanssa!

Harrastaminen lisää hyvinvointia tutkitusti.

Lue hevosalan yrittäjän Milja Rannan työstä lisää.

Herkkutilan oli mukana lasten kepparikilpailuissa vapunpäivänä, sekä samaisena päivänä nuorten hevosien kyvyt esiin karsinnoissa Stall Annassa Haarajoella.

Herkkutilan tukemassa ratsastuskilpailuja

Herkkutilan tuki Mäntsälän ratsastajien järjestämiä ratsastuskilpailuja tuotepalkinnoin ja eväin Hannulan Ratsutilalla. Buffeessa herkuteltiin viipalejuustoista valmistetuilla voileivillä, joista löytyi Herkkutilan maasdam, -emmental, – gouda ja -kerma. Herkkutilan haluaa jatkossakin olla mukana lasten ja nuorten harrastamisessa.

Herkkutilan heijastinliivit mukana loistavissa leikeissä

Olemme syksyn ja talven aikana toimittaneet heijastinliivejä Suomen päivähoitopaikkoihin. Päiväkoti Tuulenpesän lapset pääsivät seikkailemaan syysretkelle metsään ja kukkulalle ihastelemaan maisemia, ylle puettiin uudet heijastinliivit matkaa turvaamaan.

– Kiitos heijastinliiveistä, ne ovat ihan mahtavat ja tulivat todella tarpeeseen, ulvilalaisen päiväkodin työntekijä kiittelee.

Unelmistasi totta

Minkälaisia unelmia sinulla on? Kerro niistä meille ja me haluamme olla mukana tekemässä unelmistasi totta. Lue lisää ja ilmoita unelmistasi täällä.

Hae tukea unelmillesi tästä

Heijastinliivikampanja Suomen päivähoitopaikkoihin

Lahjoitimme syksyn ja talven 2021 aikana heijastinliivejä niitä tarvitseville päivähoitopaikoille. Päivähoito on suuri askel lapsen elämässä ja sen askeleen tulee olla turvallinen. Me haluamme varmistaa, että päivähoidossa olevien lasten matkat ja leikit ulkona ovat turvallisia eikä kukaan heistä jää huomaamatta.

Hope ry

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Me haluamme auttaa näitä lapsia saavuttamaan unelmansa.

Herkkutilan mukana tukemassa unelmia!

Herkkutilan on tukenut nuorta Futsal pelaajaa Nennaa, joka pelaa Ilveksen valtakunnallisessa pääsarjassa. Nenna haki Herkkutilan Tukee Unelmia – kampanjan kautta tukea harrastukselleen syksyllä 2021.

Herkkutilan haluaa tukea lasten ja nuorten harrastamista

Herkkutilan on tukenut  Riihimäen Cocksin harrastepelaajien perheitä kausimaksuissa. Rahallinen tuki on mahdollistanut osalle lapsia mahdollisuuden jatkaa harrastustaan.

Tutustu tuotteisiimme, joiden
avulla tehdään hyvää

Herkkutilan juustoviipaleet