[mk_page_section bg_image=”https://herkkutilan.fi/wp-content/uploads/2018/02/sampyla.png” bg_position=”center bottom” bg_repeat=”no-repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”true” video_color_mask=”#212121″ min_height=”0″ js_vertical_centered=”true” padding_top=”0″ padding_bottom=”0″ sidebar=”sidebar-1″][vc_column][mk_padding_divider size=”150″ visibility=”hidden-sm”][mk_image src=”https://herkkutilan.fiwp-content/uploads/2017/02/decor_cheese2.png” image_size=”full” align=”center” margin_bottom=”30″][mk_fancy_title tag_name=”h1″ color=”#ffffff” size=”60″ force_font_size=”true” size_tablet=”50″ font_weight=”500″ letter_spacing=”1″ margin_bottom=”30″ font_family=”none” align=”center” animation=”bottom-to-top”]Henkilötietoasiaa[/mk_fancy_title][vc_column_text el_class=”hta” css=”.vc_custom_1561555373424{margin-bottom: 0px !important;}”]Herkkutilan verkkosivujen käyttö ei vaadi käyttäjältään rekisteröitymistä.

Palautteen antamisen ja kilpailuihin osallistumisen yhteydessä keräämme käyttäjistä tietoja. Tietoja kerätään myös silloin kun käyttäjä varta vasten rekisteröityy sivuillemme esimerkiksi kilpailujen takia. Seuraamme verkkosivujemme käyttäjämääriä ja käyttäjäkunnan rakennetta.

Markkinointiin liittyen kysymme käyttäjiltä lupaa suoramarkkinointiin. Käyttäjän kieltäessä suoramarkkinoinnin, emme lähesty häntä suoramarkkinoinnin keinoin. Herkkutilan Parhaat verkkosivujen käytön yhteydessä kerättävän ja syntyvän käyttäjätiedon käsittelyssä noudatetaan Suomessa voimassaolevaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä sekä Euroopan Parlamentin ja neuvoston direktiivin 95/46/EY periaatteita.

Rekisterin pitäjänä toimii Herkkutilan Parhaat / HerkkuTilan Oy: HerkkuTilan Oy / markkinointi, Malminkaari 5, 00700 HELSINKI

Henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja on tallennettu henkilörekisteriin. Henkilötietolain mukaan verkkosivun käyttäjä voi myös kieltää häntä koskevien tietojen käytön markkinointitarkoituksiin ja markkinatutkimuksiin ilmoittamalla asiasta rekisterinpitäjälle. Näitä henkilötietolain tarkoittamia tarkastuspyyntöä ja kielto-oikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä kirjallisina ja allekirjoitettuina, joko yllä olevaan osoitteeseen tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona. Rekisteriseloste on nähtävillä verkkosivun yhteydessä sekä yllä mainitussa rekisterinpitäjän toimipaikassa arkisin klo 10-15 välisenä aikana.[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”50″][/vc_column][/mk_page_section][vc_row][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row]