Herkkutilan sosiaalisen median kanavien kilpailusäännöt
25.9.2019 lähtien.

Osallistumalla Herkkutilan Parhaat / Herkkutilan Oy:n järjestämään kilpailuun Herkkutilan ylläpitämissä sosiaalisen median kanavissa eli esimerkiksi Facebookissa tai Instagramissa hyväksyt nämä kilpailusäännöt.

 1. Kilpailun järjestäjä: Herkkutilan Oy/ Suomen RuokaHyvä, Malminkaari 5, 00700 HELSINKI, jäljempänä ”Herkkutilan”.
 2. Osallistumiskelpoisuus: Kilpailuun saavat osallistua Suomessa asuvat täysi-ikäiset, ns. luonnolliset henkilöt, pois lukien Herkkutilan työntekijät ja heidän perheenjäsenensä sekä tämän kilpailun järjestämisessä mukana olleiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät.Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sulkea osanottaja pois kilpailusta, jos se epäilee kyseisen osanottajan rikkoneen kilpailuehtoja, huijanneen tai muulla tavoin yrittäneen hankkia itselleen ylimääräistä hyötyä.
 3. Osallistumisaika: Ilmoitetaan kilpailujulkaisun yhteydessä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.
 4. Voittajan arvonta: Voittajan arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä. Herkkutilan suorittaa voittajan valinnan tai arvonnan.
 5. Palkinnon lunastus: Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti sosiaalisen median suoraviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Herkkutilan verkkosivuilla tai kilpailusta kertoneessa sosiaalisen median julkaisussa.
 6. Järjestäjän ja voittajan vastuut: Arvonnan voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja mahdollisista muista kuin tässä mainituista kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.Mikäli kyseessä on lahjakortti, jolla voi hankkia Herkkutilan tuotteita, tulee voittajan toimittaa kuva/kopio ostoskuitista Herkkutilalle kolmen viikon kuluessa kilpailun päättymisestä esimerkiksi suoraviestillä siinä sosiaalisen median kanavassa, jossa kilpailusta on ilmoitettu.Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun sivulla.
 7. Tietosuojaseloste: https://herkkutilan.fi/tietosuojaseloste/
 8. Rekisteritiedot: Kilpailuihin tarvittavia osallistujien tiedot poistamme sisäisistä rekistereistämme, kun voittajiin on saatu yhteys ja palkinto on toimitettu voittajalle/voittajille. Tietojen poistaminen ei koske sosiaalisen median julkaisua, jossa kilpailusta ilmoitetaan.
 9. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin kilpailun voitosta ilmoittamiseen ilman kilpailuun osallistujan suostumusta.

 

***

 

Herkkutilan lehmä -kilpailun kilpailusäännöt
27.6.2019.

Osallistumalla Herkkutilan Parhaat / Herkkutilan Oy:n järjestämään Herkkutilan lehmä -kilpailuun hyväksyt automaattisesti nämä kilpailusäännöt.

 1. Kilpailun järjestäjä: Herkkutilan Oy, Malminkaari 5, 00700 HELSINKI, jäljempänä ”Herkkutilan”.
 2. Osallistumiskelpoisuus: Kilpailuun saavat osallistua Suomessa asuvat täysi-ikäiset, ns. luonnolliset henkilöt, pois lukien Herkkutilan työntekijät ja heidän perheenjäsenensä sekä tämän kilpailun tekemisessä mukana olleiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät.
  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sulkea osanottaja pois kilpailusta, jos se epäilee kyseisen osanottajan rikkoneen kilpailuehtoja, huijanneen tai muulla tavoin yrittäneen hankkia itselleen ylimääräistä hyötyä.
 3. Osallistumisaika: Kilpailuaika on 27.6.–10.7.202019. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.
 4. Herkkutilan arpoo kilpailussa oikein vastanneiden kesken yhden Linnanmäen rannekelahjakorttipalkinnon, jossa on rannekkeet kuudelle hengelle Linnanmäelle. Voittaja vaihtaa itse rannekelahjakortin rannekkeisiin Linnanmäen lipunmyyntipisteillä kaudella 2019.
 5. Palkinnon lunastus: Voittajan arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti joko puhelimella tai sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa virheellisten yhteystietojen tai muun esteen vuoksi, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Voittajan nimi julkaistaan Herkkutilan verkkosivuilla.
 6. Järjestäjän ja voittajan vastuut: Arvonnan voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta ja mahdollisista muista kuin tässä mainituista kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon.
  Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun sivulla.
 7. Tietosuojaseloste: https://herkkutilan.fi/tietosuojaseloste/  Kilpailuihin tarvittavia osallistujien tiedot poistamme, kun voittajiin on saatu yhteys ja palkinto on toimitettu voittajalle/voittajille.
  Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin kilpailun voitosta ilmoittamiseen.