Herkkutilan haluaa olla mukana auttamassa lasten unelmien toteuttamisessa

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope ry toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteisen hyvän hyväksi ja tekee lahjoittajien avulla todeksi perheiden ja lasten unelmaa tasa-arvoisesta hyvästä arjesta.

Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä. Vuonna 2020 Hope auttoi 9 181 perhettä ja 22 274 lasta.

”Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.” -Hope ry

Herkkutilan tukee lapsiperheitä Hope ry:n kautta

Herkkutilan haluaa olla mukana auttamassa lapsia saavuttamaan unelmansa ja teimme rahalahjoituksen elokuussa 2021 vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Lasten ja perheiden unelmien tukemisessa voi olla mukana niin yksityishenkilönä kuin yrityksenäkin.

 

Tutustu Hope ry:n toimintaan – sinäkin voit auttaa:

https://hopeyhdistys.fi/