Osallistu Tunturin 3250 € sähkömaastopyörän arvontaan!

Osana luontokasvatusta tukevaa kampanjaa arvomme Tunturin E2090 ME -sähkömaastopyörän (ovh 3250 €) yhdelle onnekkaalle voittajalle. Toivomme tämän palkinnon tuottavan voittajalleen runsaasti iloa ja elämyksiä luonnossa seikkaillen.

Tänä keväänä rohkaisemme niin aikuisia kuin lapsia tutustumaan luonnon ihmeisiin, sillä luonnossa vietetyllä ajalla on tutkitusti monia positiivisia vaikutuksia niin fyysiseen kuin henkiseen hyvinvointiin. Suomalainen luonto on kaunis ja korvaamaton, ja meistä jokaisen pitäisi tutustua siihen entistä paremmin.

Maastosähköpyörän arvonnan lisäksi tuemme Suomen luonto- ja ympäristökoulujen liittoa Herkkutilan 200 g ja 400 g juustosiivujen tuotoilla.

Osallistu arvontaan 1.1.2023-31.3.2023 täyttämällä oheinen yhteystietolomake.

Mikäli arpaonni osuu kohdallesi, Sinuun ollaan arvonnan päättymisen jälkeen suoraan yhteydessä!

 

Osallistu tästä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arvontaan osallistumisen säännöt

Kampanjan järjestää Herkkutilan Oy, Malminkaari 5, 00700 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä”). Osallistumalla Herkkutilan Oy:n järjestämään arvontaan hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan niitä.

Osallistuminen sähkömaastopyörän arvontaan

Osallistumisaika on 1.1.–31.3.2023. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä osallistumisessa.

Järjestäjä arpoo osallistujista yhden henkilön, joka kontaktoidaan sähköpostitse. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, Järjestäjällä on oikeus arpoa palkinnolle uusi voittaja osallistujien joukosta.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan etunimi ja paikkakunta Herkkutilan verkkosivustolla sekä sosiaalisen median kanavissa. Voittaja sitoutuu kertomaan Järjestäjälle kirjallisesti voiton jälkeisistä tunnelmista ja kokemuksista arvotun sähköpyörän kanssa sähköpostitse.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Maastosähköpyörän arvonta ei ole minkään muun tahon sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä se millään tavalla liity ulkopuolisiin tahoihin.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kampanjasivulla.

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat henkilöt. Nuorempien ikäryhmien edustajien tulee tehdä osallistuminen huoltajansa kautta, eikä palkintoa toimiteta Suomen ulkopuolelle.

Henkilötietojen käsittely

Osallistujien tiedot poistetaan, kun olemme saaneet yhteyden voittajaan. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin arvonnan suorittamiseen ja voittajan kontaktoimiseen.