fbpx

Herkkutilan Croque Monsieur -leivät -resepti

Herkkutilan Croque Monsieur -leivät

(2 annosta)

Ainekset

4 isoa viipaletta maalaisleipää
2 rkl majoneesia
1,5 rkl kokojyväsinappia
8 viipaletta Herkkutilan Luomu Gouda tai savujuustoviipaleita
4 viipaletta kinkkua
2 dl kermaa
1 kananmuna
mustapippuria, suolaa

Sekoita majoneesi ja sinappi keskenään. Voitele leivät ohuelti seoksella. Asettele leiville juustoviipaleet ja kinkkusiivut. Paina viipaleet tiiviisti vastakkain.
Vatkaa haarukalla kanamuna ja kerma sekaisin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kasta leipien molemmat puolet hyvin seoksessa. Paista kuumalla pannulla öljyn ja voin seoksessa molemmin puolin, kunnes pinta on rapea ja ruskistunut ja juusto kunnolla sulanut.

Tarjoa ylijääneen sinappimajoneesin ja Herkkutilan Antipasto -tuotteiden kanssa.

Croque Monsieur -leivät Herkkutilan juustoviipaleilla

Tarjoile Herkkutilan Croque Monsieur -leivät yhdessä antipastien kanssa.

Herkkutilan Välimeren Mix Antipasto -pastasalaatti -resepti on Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata myös Instagramissa @kaviaarista_arkeen