Tulosta resepti

Herkkutilan Välimeren Mix Antipasto -pastasalaatti

Ainekset

(4 annosta)

1 pkt Herkkutilan Välimeren Mix Antipasto

250 g spagettia, keitettynä al dente

1 sitruunan mehu ja hienoksi raastettu kuori

suolaa, mustapippuria, hunajaa

1 ruukku basilikaa

Valmistus

  • Valuta Herkkutilan Välimeren Mix Antipasto. Ota reilu 0,5 dl öljyä talteen.
  • Laita ison kulhon pohjalle öljyä ja lisää joukkoon pestyn sitruunan hienoksi raastettu kuori sekä mehu. Mausta reilusti suolalla, mustapippurilla sekä 1–2 teelusikallisella hunajaa. Revi basilikan lehtiä pienemmäksi ja lisää ne kastikkeen joukkoon.
  • Valuta spagetti hyvin ja lisää se lämpimänä kulhoon kastikkeen joukkoon. Lisää valutetut antipastot, sekoita hyvin ja anna maustua.
  • Tarjoa haaleana tai kylmänä.

Vinkki! Lisää halutessasi esimerkiksi ilmakuivattua kinkkua pastan sekaan lisäämään ruokaisuutta. Buffet-pöydässä salaatti kannattaa tarjoilla laakealta vadilta.

Herkkutilan Välimeren Mix Antipasto -pastasalaatti kannattaa buffet-pöydässä tarjoilla laakealta vadilta.
Herkkutilan Välimeren Mix Antipasto -pastasalaatti kannattaa buffet-pöydässä tarjoilla laakealta vadilta.

Herkkutilan Välimeren Mix Antipasto -pastasalaatti -resepti on Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata myös Instagramissa @kaviaarista_arkeen

Tulosta resepti