Herkkutilan Croque Monsieur -leivät

Ainekset

(2 annosta)

4 isoa viipaletta maalaisleipää
2 rkl majoneesia
1,5 rkl kokojyväsinappia
8 viipaletta Herkkutilan Luomu Gouda tai savujuustoviipaleita
4 viipaletta kinkkua
2 dl kermaa
1 kananmuna
mustapippuria, suolaa

Valmistus

  • Sekoita majoneesi ja sinappi keskenään. Voitele leivät ohuelti seoksella. Asettele leiville juustoviipaleet ja kinkkusiivut. Paina viipaleet tiiviisti vastakkain.
  • Vatkaa haarukalla kanamuna ja kerma sekaisin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kasta leipien molemmat puolet hyvin seoksessa.
  • Paista kuumalla pannulla öljyn ja voin seoksessa molemmin puolin, kunnes pinta on rapea ja ruskistunut ja juusto kunnolla sulanut.
  • Tarjoa ylijääneen sinappimajoneesin ja Herkkutilan Antipasto -tuotteiden kanssa.
Croque Monsieur -leivät Herkkutilan juustoviipaleilla
Tarjoile Herkkutilan Croque Monsieur -leivät yhdessä antipastien kanssa.

Herkkutilan Välimeren Mix Antipasto -pastasalaatti -resepti on Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata myös Instagramissa @kaviaarista_arkeen