Herkkutilan juustovalikoima sai uuden tulokkaan: sinihomejuustolevitteen! Uutuuslevite täydentää erikoistuotevalikoimaamme ja sopii oivallisesti perinteisen sinihomejuuston ja sinihomejuustomurun vaihtoehdoksi.

Herkkutilan sinihomelevite

Herkkutilan Sinihomejuustolevite on samettisen pehmeä ja täyteläinen tuote käyttöön sellaisenaan, täytteeksi tai osaksi ruoanlaittoa.

Sinihomejuustolevitteessä yhdistyvät täyteläinen sinihomejuuston maku ja levitteen parhaat ominaisuudet. Tärkeimpänä ominaisuutena tässä tuotteessa sen täyteläisyyden, erinomaisen maun ja pehmeyden lisäksi on erittäin korkea sinihomejuuston osuus, joka on lähes 50 %. Tästä levitteestä ei makua puutu ja jälkimaku on taivaallisen pehmeä!

Levitteemme soveltuu erinomaisesti niin ruoanlaittoon, leivontaan tai sellaisenaan käytettäväksi esimerkiksi leivän päälle. Tuote sulaa helposti ruoanlaitossa ja kestää hyvin kuumuutta, joka tekee siitä mainion elementin ruoanlaittoon. Pehmeytensä ansiosta soveltuu dippaukseen ja on helposti levitettävissä ohuellekin näkkileivälle.

Tuotteemme on laktoositon, gluteeniton ja valmistettu Suomessa.

Kokeile ainakin näihin:

  • keitot
  • pastat
  • kastikkeet
  • dippinä sellaisenaan.
Jää kuulolle, sillä syksyn aikana on tulossa maukkaita reseptejä sinihomejuustolevitteestä!