Tulosta resepti

Juhlakausi lähestyy ja herkullisten, ja helppojen naposteltavien valinta voi olla arjen kiireessä haastavaa. Vuohenjuusto-ilmakuivattukinkkurullat ovat loistava valinta juhlavien naposteltavien tarjoiluun.

Vinkki! Voit lisätä tarjoilulautaselle kauniisti aseteltua rucolaa, joka tuo raikkautta ja visuaalista houkuttelevuutta annokseen. Rucolan pähkinäinen ja hieman mausteinen maku täydentää täydellisesti vuohenjuuston ja suolaisen kinkun makuyhdistelmää. Näin saat herkullisen ja houkuttelevan tarjoilun, joka vetoaa sekä aikuisiin että lapsiin.

Vuohenjuustorullat

4 hengelle, valmistusaika 20 minuuttia

 

8 reilun kokoista rieskaa (voi korvata myös tortillaletuilla)

2 pkt Herkkutilan vuohenjuusto -viipaleita

200 g yrttituorejuustoa

100 g ilmakuivattua kinkkua

4 tomaattia

1 rucola pussi

 

Vuohenjuustorullat sopivat loistavasti juhlatarjoiluihin. Silloin valmistusmäärä henkilö kohden voi olla pienempi, kun pöydässä on todennäköisesti muitakin tarjoiluja.

Laita rieska leikkuulaudalle ja voitele se tuorejuustolla. Lisää päälle kaksi Herkkutilan vuohenjuusto- viipaletta. Lisää seuraavaksi siivu ilmakuivattua kinkkua niin, että sitä levittyy koko rieskalle. Laita päälle neljä halkaistua tomaattisiivua ja puolikas kourallinen rucolaa. Rullaa rieska tiiviiksi rullaksi ja leikkaa päädyt tasaisiksi. Tämän jälkeen siivuta rullasta neljä annospalaa.

Tulosta resepti