Herkkutilan kurkkumajoneesi testivoittaja Iltalehden ja Burgerhoodin makutestissä

Iltalehden pippuri.fi-osiossa nostettiin 11.2.2021 Burgerhood-ohjelman keittiömestareiden Risto Mikkolan ja Mika Pikkis Tuomosen Burgerhood-ohjelmassa tehty majoneesien makutesti, jossa valittiin Suomen paras majoneesi. Voittajaksi valikoitui Herkkutilan kurkkumajoneesi sekä Hellmann’s.

Keittiömestareiden makutesteihin oli valikoitunut 25 erilaista majoneesia, joita saa Suomesta kauppojen hyllyiltä. Majoneesimaut laiteltiin neljään eri ryhmään; maustamattomat perusmajoneesit, hampurilaismajoneesit, vaaleat maustetut majoneesit sekä chilimajoneesit.

Herkkutilan kukkumajoneesi oli mukana maustettujen vaaleiden majoneesien ryhmässä ja paprikamajoneesimme chilimajoneeseissa. Molemmat maut menestyivät hyvin, ja kurkkumajoneesimme valikoitui parhaaksi yhdessä Helmann’s-majoneesin kanssa. Myös paprikamajoneesiamme kehuttiin majoneesin seassa olevista sattumista ja lähes kotitekoisesta mausta.

Mehevän burgerin kruunaa makurikas ja täyteläinen majoneesi

Kurkkumajoneesimme on koostumukseltaan paksumpaa verrattuna moniin muihin majoneeseihin, jonka ansiosta se sopii erinomaisesti esimerkiksi burgerin väliin ja dippailuun. Maultaan kurkkumajoneesimme on makea, aavistuksen etikkainen, jonka maussa olemme halunneet tuoda esiin perinteisen maustekurkkuliemen vivahteen. Makutestin voittajana voimme todeta, että olemme myös onnistuneet tässä! Makutesteissä nimittäin nousivat juurikin kurkun makeus, hyvä happo ja maustekurkkuliemimäinen maku.

Voit lukea Iltalehden kirjoituksen tästä! Kirjoituksesta katsottavissa myös Burgerhoodin makutesti.

Majoneesikolmikko täynnä makua

Yksi yleisimmistä burgereiden välissä käytettävistä majoneesimauista on varmasti tuttu ja turvallinen paprikamajoneesi. Sitä on saatavilla monilta eri tuotemerkeiltä sekä ravintoloissa menusta löytyy lähes poikkeuksetta paprikamajoneesi, varsinkin jos kyseessä on burgeripaikka! Paprikamajoneesien suosioon vaikuttaa varmasti myös sen monikäyttöisyys, sillä se maistuu niin lihan, kanan kuin kalankin kanssa. Toinen kestosuosikkimaku on kurkkumajoneesi, joka voi kuulostaa maistamattomalle erikoiselta, mutta sitä maistaneelle täydelliseltä makuparilta ruoan kuin ruoan kanssa. Tulisuutta ja pientä potkua makuelämyksiin kaipaaville tuttuja tuotteita ovat chilimajoneesit, joita myös löytyy moneen makuun; on tulisempaa ja makeampaa.

Tuotevalikoimassamme olemme satsanneet näihin kolmeen kestosuosikkimakuun. Tästä kolmikosta löytyy varmasti jokaiselle mieleinen makuelämys! Kaikkia näitä kolmea majoneesia yhdistää täyteläinen ja luonnollinen maku.

Herkkutilan paprikamajoneesi, chilimajoneesi ja testivoittaja kurkkumajoneesi