Tulosta resepti
Herkkutilan Croque Monsieur -leivät
Ainekset
(2 annosta)
4 isoa viipaletta maalaisleipää
2 rkl majoneesia
1,5 rkl kokojyväsinappia
8 viipaletta Herkkutilan Luomu Gouda tai savujuustoviipaleita
4 viipaletta kinkkua
2 dl kermaa
1 kananmuna
mustapippuria, suolaa
Valmistus
- Sekoita majoneesi ja sinappi keskenään. Voitele leivät ohuelti seoksella. Asettele leiville juustoviipaleet ja kinkkusiivut. Paina viipaleet tiiviisti vastakkain.
- Vatkaa haarukalla kanamuna ja kerma sekaisin. Mausta suolalla ja pippurilla. Kasta leipien molemmat puolet hyvin seoksessa.
- Paista kuumalla pannulla öljyn ja voin seoksessa molemmin puolin, kunnes pinta on rapea ja ruskistunut ja juusto kunnolla sulanut.
- Tarjoa ylijääneen sinappimajoneesin ja Herkkutilan Antipasto -tuotteiden kanssa.
Herkkutilan Välimeren Mix Antipasto -pastasalaatti -resepti on Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata myös Instagramissa @kaviaarista_arkeen