Tulosta resepti

Grillijuustohodarit ovat helppo toteuttaa ja maistuvat perheen pienimmillekin. Makua hot dogin väliin tuo Herkkutilan uutuustuote grillijuusto, joka sopii oivasti niin grilliin kuin pannullekin.

Herkkutilan helpot grillijuustohodarit

Ainekset

(4 kpl)

4 kpl Hot Dog -sämpylää

pala varhaiskaalia ohuina suikaleina (n. 1/4 pienestä kaalinpäästä)

2 kpl porkkanaa kuorittuna ja tikuiksi pilkottuina

1/2 kurkku ohuina viipaleina

2 dl majoneesia, maustamatonta tai oman maun mukaan maustettua

2 pkt Herkkutilan Grillijuustoa

1 dl jauhoja

1 tl kuivattua oreganoa tai basilikaa

öljyä

Valmistus

  • Leikkaa grillijuustot viipaleiksi (8–10 viipaletta per juusto). Pilko myös muut täytteet valmiiksi. Halutessasi paahda myös sämpylät.
  • Jos grillaat juuston, kuumenna grilli kuumaksi ja paahda juustoviipaleita molemmilta puolilta siten, että ne saavat kauniin värin. Paras lopputulos tulee grillin parilaosaa käyttämällä.
  • Jos valmistat juuston paistinpannulla, voit halutessasi leivittää puolet viipaleista. Sekoita jauhot ja kuivattu oregano tai basilika keskenään, pyörittele viipaleet seoksessa ja paista kasarissa runsaassa öljyssä molemmin puolin. Leivittämättömät juustot paistetaan kuivalla ja kuumalla pannulla molemmin puolin.
  • Voitele sämpylät majoneesilla, lisää kasvikset ja kypsennetty grillijuusto. Nauti heti!

Vinkit

  • Yhdistä hodarissa leivitetty ja paljaana paistettu juusto, saat mukavaa vaihtelua joka puraisulla!
  • Jos haluat leivittää kaiken juuston, tuplaa jauhojen ja kuivayrtin määrä.
  • Kokeile Herkkutilan chilimajoneesia, mahtava makupari grillijuuston kanssa!

Resepti on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Otathan huomioon, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa reseptin toimivuuteen.

Herkkutilan grillijuustohodarit ovat Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata Instagramissa @kaviaarista_arkeen

Tulosta resepti