Herkkutilan Vuohenjuusto -viipaleet valmistetaan nimensä mukaisesti vuohenmaidosta. Juuri sopivan kiinteäksi muokattu koostumus tekee siitä oivallisen juustoviipaleen niin leivän päälle kuin herkuteltavaksi sellaisenaan tai juustotarjottimella esimerkiksi viikunahillon ja piparkakkujen kera. Vuohenjuustoviipaleiden aromikas vivahde tuo lisämakua monenlaiseen ruoanlaittoon – kokeile esimerkiksi pinaatin, tomaatin ja punajuuren kanssa!
Vuohenjuuston pienemmät rasvamolekyylit tekevät siitä kevyemmän ja lempeämmän ruoansulatukselle. Vuohenjuusto on luontaisesti vähälaktoosittomampi valinta verrattuna lehmänmaitojuustoon. Vuohenjuusto on myös luontaisesti ekologisempi vaihtoehto perinteisille maitotuotteille, sillä vuohien tuotanto kuluttaa huomattavasti vähemmän resursseja. Vuohenjuusto on erinomainen kalsiumin, B-vitamiinien ja välttämättömien rasvahappojen lähde. Se sisältää myös enemmän seleeniä ja A-vitamiinia kuin monet lehmänmaitojuustot.