Tulosta resepti

Katkarapupastaa höystettynä sinihomejuustolla! Pastat kuuluvat monen ruokapöytään arkena ja siksi halusimmekin tuoda pientä piristystä pastaresepteihin.

Herkkutilan katkarapu-sinihomejuustopasta valmistuu helposti. Tarvitset vain muutaman raaka-aineen ja maukas pasta on taattu: katkarapuja, sinihomejuustolevitettä, kuivapastaa, tomaattimurskaa, kasvislientä sekä tietysti mausteet. Voit korvata reseptissä katkaravut myös esimerkiksi kypsällä kanalla.

Herkkutilan katkarapu-sinihomejuustopasta

Ainekset

  • 2–4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 400 g kuivapastaa, esim. spagettia
  • n. 8 dl kasvislientä
  • 1 rasia Herkkutilan sinihomejuustolevitettä (200 g)
  • 1 pss (200–300 g) pakastekatkarapuja
  • suolaa, mustapippuria, (oliivi)öljyä
  • tarjoiluun tuoreita yrttejä

Valmistus

  • Kuullota hienonnettu valkosipuli kattilassa öljyssä. Lisää tomaattimurska ja kasvisliemi, kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta. Anna kiehua, kunnes pasta on juuri ja juuri kypsää (pastasta riippuen 8–14 min).
  • Sekoita joukkoon Herkkutilan sinihomejuustolevite ja kohmeiset katkaravut. Kuumenna sekoittaen, mutta älä anna pastan enää kiehua. Jos pasta pääsee vielä kiehumaan, ravut sitkeytyvät. Mausta suolalla ja pippurilla.
Lisää halutessasi tuoreita yrttejä ja tarjoile!

Lisää halutessasi tuoreita yrttejä ja tarjoile

Vinkit

✔ Kokeile viimeistelyyn myös Herkkutilan sinihomejuustomurua!

✔ Vaihtelua pastaan saat vaihtamalla katkaravut kypsään kanaan.

Resepti on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Otathan huomioon, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa reseptin toimivuuteen.

Herkkutilan katkarapu-sinihomejuustopastan resepti on Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata myös Instagramissa @kaviaarista_arkeen ja Facebookissa.

Tulosta resepti