Tulosta resepti

Sinihomejuuston ystävän suosikkitarjoiltava! Herkkutilan sinihomejuustotarjottimelle on valmistettu helppoja ja herkullisia tarjoiltavia kaikista Herkkutilan kolmesta erilaisesta sinihomejuustosta; palasta, murusta ja levitteestä. Kolmen sinihomejuustoisen tarjoiltavan lisäksi kasaa juustotarjottimelle tummaa suklaata, erimakuisia hilloja ja hunajaa, pähkinöitä sekä keksejä.

Herkkutilan sinihomejuustotarjotin

Sinihomejuustomuru + poprcorn

1 pss Herkkutilan sinihomejuustomurua
1 pss mikropopcornia

Valmistus
Valmista Popcornit paketin ohjeen mukaan. Sekoita kuumiin poppareihin Herkkutilan sinihomejuustomurua, oman maun mukaan. Tarjoile osana sinihomejuustolautasta tai syö sellaisenaan, vaikka leffailtana.

Lisää popcornien joukkoon Herkkutilan sinihomejuustomurua.

Sinihomejuusto-kirsikka croissantit

6 kpl pieniä croissantteja
1 pkt kirsikkahilloa

Valmistus
Halkaise croissantit ja levitä väliin kirsikkahilloa. Laita croissantin väliin muutama viipale Herkkutilan sinihomejuustoa (paketti riittää noin kuuteen pieneen croissanttiin) ja paina croissantit kiinni. Tarjoile osana sinihomejuustolautasta tai tarjoile vaikka brunssilla!

Halkaise croissantit ja lisää väliin kirsikkahilloa ja Herkkutilan sinihomejuustoa.

Kasvistikut ja sinihomejuustodippi

1 pkt Herkkutilan sinihomejuustolevitettä
½ varsiselleri tikuksi leikattuna
(snapsilaseja)

Valmistus
Lusikoi laseihin Herkkutilan sinihomejuustolevitettä (se on pehmeää ja toimii dippinä sellaisenaan), aseta levitteen päälle pystyyn varsiselleritikut. Tarjoile osana sinihomejuustolautasta tai vaikka pieninä alkupaloina. Voit valmistella lasit etukäteen, mutta lisää kasvistikut dippiin vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ne pysyvät mahdollisimman rapeina. Varsisellerin sijaan voit kokeilla muita rapeita kasviksia, esim. porkkanaa tai kurkkua, josta pehmeä sisus on leikattu pois.

Lusikoi laseihin Herkkutilan sinihomejuustolevitettä ja aseta päälle varsiselleritikut.

Sinihomejuustolautasen kokoaminen

 • Sinihomejuusto-popcorneja
 • Sinihomejuusto-kirsikka croissantteja
 • Sinihomejuustodippi laseja
 • Piparkakkuja
 • Pähkinöitä (esim. saksanpähkinät ovat hyvä pari sinihomejuuston kanssa)
 • Tummaa suklaata (väh. 60%)
 • Hunajaa
 • Kirsikkahilloa
 • Herkkutilan sinihomejuustopala
 • Herkkutilan sinihomejuustomuru
 • Herkkutilan sinihomejuustolevite

Ota kaunis tarjotin tai iso lautanen ja asettele sille kaikki ainekset. Viimeistele sinihomejuustopopcornit extra-murulla. Muista varata pähkinänsärkijä, jos käytät kokonaisia pähkinöitä. Varaa aineksia syöjien määrän mukaan. Jos muokkaat juustolautasta lisäämällä myös muita juustoja, muista varata omat ottimet kaikille juustoille.

 

Reseptit ovat testattu resepteissä mainituilla raaka-aineilla. Otathan huomioon, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa reseptien toimivuuteen.

Herkkutilan juustotarjottimen tarjoiltavat ovat Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata myös Instagramissa @kaviaarista_arkeen ja Facebookissa Karivaarista arkeen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tulosta resepti