Herkkutilan proteiinipannukakut ovat mainio välipala, joka proteiinipitoisuutensa ansiosta pitää nälän pitkään loitolla. Raejuusto tekee näistä pannukakuista perinteisiä pannukakkuja täyteläisemmät ja proteiinipitoisemmat. Raikkaiden marjojen ja vaahterasiirapin kanssa nämä herkut sopivat vaikka juhlapöytään!
Herkkutilan makeat proteiinipannukakut
Ainekset
(noin 12kpl)
1,5 dl jauhoja
3 munaa
1 pkt (200g) Maatilan Parhaat -raejuustoa
1 rkl (vaahtera)siirappia
1 rkl voita sulatettuna
1 tl vaniljasokeria
½ sitruunan raastettu kuori
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
Valmistus
- Tarjoiluun lämmintä (vaahtera)siirappia, marjoja ja Maatilan parhaat -raejuustoa
- Yhdistä kulhossa kevyesti vatkatut kanamunat, raejuusto, siirappi, sitruunankuori ja voisula. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Älä sekoita liikaa, taikinan ei ole tarkoitus olla täysin sileää.
- Paista lettupannulla öljyn ja voin seoksessa keskilämmöllä noin 2 minuuttia per puoli.
- Tarjoa lämpimänä lämmitetyn siirapin sekä marjojen ja raejuuston kanssa.
Resepti on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Otathan huomioon, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa reseptin toimivuuteen.
Herkkutilan makeat proteiinipannukakut -resepti on Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata myös Instagramissa @kaviaarista_arkeen