Tulosta resepti

Herkkutilan vuohenjuusto-lakka kanapeet ovat höystetty lakkahillolla ja vuohenjuustolla. Nämä kanapeet sopivat pikkusuolaiseksi tarjoiltavaksi vaikka illanistujaisiin tai juustotarjottiminen oheen. Herkkusuut voivat nauttia myös välipalaksi.

Herkkutilan vuohenjuusto-lakka kanapeet

Ainekset

(25-30 kpl)

500 g valmis voi- tai lehtitaikinalevyjä

2 pkt (a’ 120 g) Herkkutilan vuohenjuustoviipaleita

1,25 dl lakkahilloa

Voiteluun

1 kananmuna + 1 tl kylmää vettä ja ripaus suolaa

päälle pähkinärouhetta

Valmistus

  • Kaulitse tarvittaessa voitaikinalevyjä hiukan ohuemmiksi. Levitä taikinan päälle lakkahillo ja hillon päälle tasaisesti vuohenjuustoviipaleet.
  • Rullaa ensin toiselta pitkältä sivulta taikinaa keskikohtaan asti, tämän jälkeen toista sama toiselta pitkältä sivulta. Pyri rullaamaan taikina mahdollisimman tiukasti. Voit myös halutessasi rullata pelkästään yhdeltä sivulta, jolloin saat leikattua pyöreitä kiekkoja taikinasta.
  • Leikkaa rullasta terävällä veitsellä kiekkoja, aseta ne pellille leivinpaperin päälle ja paina niitä kevyesti litteämmiksi kämmenen avulla.
  • Vatkaa kananmuna, vesitilkka ja suola kevyesti sekaisin, voitele kanapeet seoksella. Ripottele päälle pähkinärouhetta ja paista 200 asteessa, uunin keskitasolla 10-15 min.
  • Tarjoa pikkusuolaisena tai osana juustotarjotinta.
Herkkutilan vuohenjuusto-lakka kanapeet maistuvat pikkusuolaisena naposteltavana teehetken parissa.

Resepti on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Otathan huomioon, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa reseptin toimivuuteen.

Herkkutilan vuohenjuusto-lakka kanapeet -resepti on Kaviaarista arkeen -ruokablogistin käsialaa. Kaviaarista arkeen -ruokareseptejä voi seurata myös Instagramissa @kaviaarista_arkeen

Tulosta resepti