Herkkutilan Port Salut -juusto -viipaleet

black-dots

Port Salut on alkuperältään ranskalainen puolipehmeä lehmänmaidosta valmistettu kypsytetty juusto. Sitä valmistivat ensimmäisinä trappistimunkit 1800-luvun puolivälissä.

Port Salutia voidaan kutsua pidempään kypsyneeksi, hienostuneeksi juustoksi, jonka maku ja tuoksu ovat aromikkaat, hieman voimakkaammat kuin perinteisen kermajuusto tyyppisen juuston.

Herkkutilan Port Salut -juusto -viipaleet

AINESOSAT

Pastöroitu MAITO, suola, hapate (maitohappobakteeri), kalsiumkloridi E509, mikrobiologinen juoksute.

RAVINTOSISÄLTÖ 100G

Energiaa/Energi 1222 kJ / 394 kcal
Rasvaa/Fett 21 g
tyydyttyneitä rasvahappoja/ mättade fettsyror 14,5 g
Hiilihydraatit/Kolhydrater 0,9 g
josta sokereita/varav sockerarter 0,8 g
Proteiinia/Protein 25,3 g
Suola/Salt 1,3 g
Laktoosia/Laktos < 1 g